MAD SOUNDS

DV 25 DES // 01:00
MAD SOUNDS AMB
GONZI +MAT WEASEL +DJ'RANDY +ACIDRATS23
ENTRADA ANT 12E ' TAQ 15E

ENTRADES


Aquest jove i talentós productor italià és un autèntic "mal" en l'escena musical progressista. Productor renovador, GONZI porta amb ell un estil poc comú i sense igual amb les seves produccions insanes i el seu gust per la música. Combina diferents estils de transició progressiva, psy brut, hardtek, techno, swing i molts altres. Funciona tan bé que va tenir èxit i es va reconèixer internacionalment bastant ràpidament.

Després de la seva enorme “Take the Knife EP” i “The Power of Evil”, es va convertir en una veritable llegenda.

Gonzi toca ara els principals esdeveniments en escenes de psytrance / progressiu / tekno internacional i escenes mínimes. Estrena al reconegut segell francès NBM Records i al segell brasiler Alien Records.

També col·labora habitualment amb altres artits. Entre els que tenen més èxit es troben "Swinged" amb Meis, "Afterlife" amb Sequence Boot, i "Ring Around The Rosie" amb Saivor.


MAT WEASEL

FACEBOOK
INSTAGRAM

Membre actiu de la banda Fant4stik amb Guigoo, Billx i Floxytek. Mat Weasel ha estat durant anys un dels líders de l'escena Hardtek amb una habilitat única per barrejar sense problemes entre pistes poderoses i bootlegs del pop punk de 90 anys, ell demostra ser un vincle essencial i significatiu entre les diferents escenes de hard beats: Hardtek, Frenchcore, UK Hardcore i Happy Hardcore.

Els primers llançaments de Mat a finals dels anys 90 van ser com un electroshock en l'escena Hardtekno d'aquesta època, les seves influències Happy Hardcore i Makina contrastades tant amb els sons hipnòtics i espirituals d'altres productors. Va ser el primer a llançar Hardtek a 200bpm, el primer a utilitzar pistes basades en "kick-bass" (un baix disparat entre dos llançaments) i talls delicats cada 4 bars. El seu primer llançament de vinil el va situar directament a dalt de l'escena, juntament amb altres artistes de la seva generació: Guigoo, Kefran, Vinka, Gotek, MSD ...

Mat Weasel ha trepitjat una gran varietat d'escenaris, des dels festivals més importants com Monegros, Dreambeach, Masters of Hardcore, Ground Zero... als millors clubs com Pacha, Magazzini Generali, Le Bikini ... Amb shows per tot el món, des de Xina, Japó, Veneçuela i Rússia, així com gairebé tots els països europeus!

STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES